Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 08/02/2018

Ανατροπή δεδομένων φέρνουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή Nίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε τη ζωή του ακαριαία και όχι έπειτα από ημέρες, όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά το πτώμα του 21χρονου.

[custom:google-ads]



Επίσης, το σώμα του φοιτητή δεν έφερε κατάγματα ούτε ρήξη σπλήνας, όπως επίσης είχε αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα εντοπίστηκαν πολλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του 21χρονου, τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο.



Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου είχε απορρίψει το σενάριο της αστυνομίας που ανέφερε πως ο φοιτητής έκανε ορειβασία όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο έπειτα από ημέρες αβοήθητος. Πλέον θεωρεί πως μετά τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να ανοίξει εκ νέου ο κύκλος των ερευνών.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis