Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 16/01/2017

Μετά από επιστάμενες έρευνες και σωστή αξιοποίηση στοιχείων οι άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν μέσα σε λίγα 24ωρα να εξιχνιάσουν την περίεργη υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Ροδιάς.

Όπως αποκάλυψε το Cretapost, πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβονται τρία άτομα, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, τα οποία σκότωσαν τον άτυχο 40χρονο και έπειτα θέλησαν να εξαφανίσουν το πτώμα, πετώντας το σε ρυάκι στη Ροδιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για τρία νεαρά άτομα, τα οποία βρίσκονταν αρκετά κοντά στο θύμα και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους.

Ωστόσο τα λάθη, στα οποία υπέπεσαν, βοήθησαν τους αστυνομικούς να συνθέσουν όλα τα στοιχεία μεταξύ τους και να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εξάλλου από την αρχή, οι δράστες είχαν χαρακτηριστεί ερασιτέχνες μιας και άφησαν πίσω τους αρκετά αξιοποιήσιμα ευρήματα για τις διωκτικές αρχές.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα χτυπήματα που είχε δεχτεί ο άτυχος επιχειρηματίας στο πρόσωπο ήταν αυτά, που του επέφεραν το θάνατο.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ekriti αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα προκειμένου να συλληφθούν ως εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του άτυχου 40χρονου.

Για την εξιχνίαση της δολοφονίας αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, στη Ροδιά


Το χρονικό της δολοφονίας


Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο 40χρονος Ιάκωβος Εμμανουήλ -που είχε καταγωγή από την Κρήτη αλλά δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα- κατέβηκε στο Ηράκλειο προκειμένου ν’ ανοίξει μία επιχείρηση με έναν φίλο του στον τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, μαζί με τον συνεργάτη του, άνοιξαν στην οδό Μητσοτάκη στο κέντρο του Ηρακλείου ένα γραφείο που λεγόταν inception.net ενώ ο ίδιος πηγαινοερχόταν στην Αθήνα προκειμένου να βλέπει την σύντροφό του και το μικρό παιδί του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, ο 40χρονος επιχειρηματίας κάνει τρία τηλεφωνήματα: στην σύντροφό του, την σπιτονοικοκυρά του και τον συνεργάτη του κι έπειτα τα ίχνη του… χάνονται.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis