Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 08/04/2019

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 31χρονος Βούλγαρος, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

[custom:google-ads]

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης έξω από ξενοδοχείο στη Γλυφάδα, όταν έπεσε σε έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο με την άμεση αντίδραση των αστυνομικών, ακινητοποιήθηκε και έγινε προσαγωγή του. Του απαγγέλθηκε κατηγορία για τη δολοφονία του Μακρή. Μάλιστα οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι, όταν κατά τη διαδικασία απαγγελίας της κατηγορίας, τους ρώτησε: «Για ποιον μήνα μιλάτε; Είστε σίγουροι;»

Έκτοτε δεν έχει καμία άλλη αντίδραση και δεν συνεργάζεται με τις αρχές, αντιθέτως είναι σκληρός και εριστικός. Η αστυνομία τον θεωρεί πληρωμένο δολοφόνο, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Ο ίδιος δηλώνει, μέσω του δικηγόρου του ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την εκτέλεση του Μακρή. Μάλιστα το επιχείρημα που προτάσσει προς υπεράσπισή του είναι ότι ο σωματότυπος που φαίνεται στο βίντεο να δολοφονεί τον 46χρονο επιχειρηματία, δεν έχει ομοιότητα με τον πελάτη του.

Όσον αφορά το ποινικό παρελθόν του 31χρονου, το 2016 είχε απελαθεί από τον Καναδά για απείθεια, κατοχή όπλου, αντίσταση κατά της αρχής και ψεύτικα προσωπικά στοιχεία. Ωστόσο στην πατρίδα του τη Βουλγαρία, δεν έχει απασχολήσει τις αρχές.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis