Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 03/05/2019

Σοκαρισμένη η γειτονιά στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο από την άγρια δολοφονία 53χρονης γυναίκας. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο στη μέση του δρόμου, μπροστά από το σπίτι της και ως δράστης του φονικού φέρεται ο αδερφός της, με τον οποίο, όπως ανέφεραν από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, είχε έντονο καυγά λίγο πριν δεχτεί τη μαχαιριά στην πλάτη.

Η 53χρονη γυναίκα, δασκάλα σε σχολείο της περιοχής, είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο πριν από 10 χρόνια, απ’ όταν έφυγε από σπίτι στην Καλλιθέα όπου έμενε μαζί με τον αδερφό της. Τα επεισόδια ανάμεσα στα δυο αδέρφια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχαν συχνούς καυγάδες και ο αδερφός του θύματος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

[custom:google-ads]

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (02.05.2019) σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ιδιοκτήτη καταστήματος στην οδό Τρίτωνος. Οι φωνές από τον τσακωμό της 53χρονης με τον αδερφό της ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά. Οι άνθρωποι που τους άκουσαν, βγήκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με την τραγωδία.

Το σημείο όπου έπεσε αιμόφυρτη η άτυχη δασκάλα

Είδαν τη γυναίκα μαχαιρωμένη στο δρόμο και ένα αυτοκίνητο να φεύγει. Κατάφεραν να κρατήσουν την πινακίδα και έδωσαν τα στοιχεία στην αστυνομία. Άμεσα κάλεσαν και ασθενοφόρο, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Τζάνειο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 53χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το θύμα έφερε τουλάχιστον μια βαθιά μαχαιριά στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, που η αστυνομία δεν αποκλείει να είναι και κατσαβίδι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πολυκατοικία όπου έμενε το θύμα

 

 

 

[custom:google-ads]

Μόλις η αστυνομία ενημερώθηκε από τους μάρτυρες για τον καυγά και από την αναζήτηση της πινακίδας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο που έφευγε από τον τόπο του εγκλήματος, ανήκει στον αδερφό του θύματος. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του και βρήκε δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» και ένα αεροβόλο όπλο με πλαστικά σφαιρίδια. Ο άνδρας παραμένει άφαντος.

Μαρτυρία που σοκάρει: Την ξάπλωσε και η μαχαίρωσε

Καταστηματάρχης της περιοχής περιέγραψε με δραματικό τρόπο τα όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (03.04.2019) στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο. Ήταν από τους ανθρώπους που είδαν την άτυχη 53χρονη να δέχεται τις μαχαιριές του δράστη και να πέφτει αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

«Ήταν 19:30 το βράδυ, είδα έναν άνδρα να κυνηγάει μια κυρία, βρίζοντάς την χυδαία», είπε. Η γυναίκα φώναζε βοήθεια αλλά πριν προλάβει κάποιος να ακούσει τις εκκλήσεις της, ο άνδρας «την έπιασε από τα μαλλιά και την ξάπλωσε κάτω». Ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως από μακριά του φάνηκε σαν ο άνδρας να γρονθοκοπούσε τη γυναίκα. Μετά κατάλαβε ότι τη μαχαίρωνε.

«Τρέξαμε αλλά είχε αυτοκίνητο έτοιμο κι έφυγε», τόνισε, περιγράφοντας τον δράστη ως 60αρη με ψαρά μαλλιά, ψηλό και αδύνατο.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία:

Πηγή: newsit.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis