Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 03/01/2019

Ήταν ο άνθρωπός της. Το μοναδικό της στήριγμα. Έκαναν μαζί όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, όμως ο πατέρας της αποφάσισε να της κόψει το νήμα της ζωής με τον πιο φρικτό και βασανιστικό τρόπο γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η κόρη του έχει σχέση με Αφγανό. Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε το OPEN TV από το άγριο έγκλημα  με θύμα μία 29χρονη από την Αλβανία στην Αλεπού Κέρκυρας σοκάρουν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Χρυσαυγή Κούτση, η κοπέλα έφερε πολλαπλά χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι από σιδερόβεργα. «Πάλεψε για τη ζωή της. Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος. Πάλεψε πάρα πολύ. Ενώ την χτυπούσε εκείνη πάλευε για τη ζωή της», δήλωσε η ιατροδικαστής στο Open.  

Όλα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν για ακόμη μία φορά καβγάδισε με τον πατέρα της με αφορμή την σχέση της. Ο ίδιος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε αλλάξει μέχρι και το όνομά του, προκειμένου να μη μπορεί κανείς να του πει ότι δεν είναι Έλληνας. Μην αποδεχόμενος τη σχέση της κόρης του, την χτύπησε στο κεφάλι βάναυσα και εκείνη για να σωθεί πήδηξε από το παράθυρο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την κυνήγησε στην αυλή και την αποτελείωσε, συνθλίβοντας από τα χτυπήματα το κεφάλι της.

Η 29χρονη, με βάση το ρεπορτάζ, είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε με την νονά της. Ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όχι μόνο έκρυψε το όπλο του εγκλήματος, αλλά φέρεται να πέταξε το κινητό της 29χρονης στην αυλή της νονάς της προκειμένου να στρέψει αλλού τις έρευνες.

Κανείς δεν γνώριζε το δράμα που περνούσε η 29χρονη. Μόνο ο 27χρονος σύντροφός της. Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της κοπέλας όταν η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε στην Αλβανία και έκανε άλλα παιδιά την έστειλε να μείνει στη γιαγιά της. Ούσα ακόμη ανήλικη, η 29χρονη πήρε την απόφαση να πάει να βρει τον πατέρα της στην Κέρκυρα και να ζήσει μαζί του, περνώντας μία μαρτυρική ζωή. Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης η άτυχη κοπέλα είχε να μιλήσει με τη μάνα της τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis