Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 01/06/2021

Αποφασισμένοι να σκοτώσουν τον 39χρονο πυγμάχο και να μην του δώσουν κανένα περιθώριο να γλιτώσει από την ενέδρα που του είχαν στήσει, φαίνεται πως ήταν οι δράστες της δολοφονίας στη Βάρη.

Η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του Τάσου Μπερδέση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι δράστες γάζωσαν το θύμα από πολύ κοντινή απόσταση, σχεδόν εξ επαφής. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, 10 σφαίρες έπληξαν το σώμα του 39χρονου, προκαλώντας τον βίαιο θάνατό του. Σημειώνεται ότι στο σημείο της δολοφονίας, εντοπίστηκαν 14 φυσίγγια από καλάσνικοφ.

Η δολοφονία έγινε στις 9 το πρωί της Δευτέρας, έξω από προπονητήριο στη Βάρη. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον 39χρονο τη στιγμή που πήγαινε για την προπόνησή του και τον αιφνιδίασαν γαζώνοντάς τον με σφαίρες από καλάσνικοφ. Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω τους ελάχιστα ίχνη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κηδεία του 39χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μιτόπολης, στη δυτική Αχαΐα. Πρόκειται, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, για τον τόπο καταγωγής του πατέρα του.

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis