Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 24/05/2019
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Λέσβο από τη δολοφονία μιας 24χρονης που το πρωί της Πέμπτης (24/05) πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
 
Σημειώνεται, ότι ο δολοφόνος της 24χρονης, τράβηξε την σκανδάλη ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η κόρη τους. Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που ζήλευε την άτυχη κοπέλα.
 
Στο μικροσκόπιο τα κίνητρα της δολοφονίας
 
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αρχές μελετούν λεπτομερώς όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους για τον 25χρονο δράστη προκειμένου να βγάλουν ένα τελικό συμπέρασμα για τα κίνητρα της δολοφονίας.
 
Το επικρατέστερο σενάριο από τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ο 25χρονος να πυροβόλησε την 24χρονη επειδή αυτή είχε απορρίψει το αίτημά του για επανασύνδεση. Στις προσπάθειες του δράστη για μια νέα αρχή γράφουν και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
 
Μάλιστα, όπως γράφει το lesvosnews.gr το θύμα δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επανασυνδεθεί με τον 25χρονο και οι σχέσεις που είχαν ήταν καθαρά τυπικές μόνο και μόνο για το δίχρονο κοριτσάκι τους. Ο δράστης δεν φαίνεται να συμφωνούσε με την απόφαση της 24χρονης και θολωμένος οδηγήθηκε στη δολοφονία της.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis