Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:18 | 14/02/2020

Το νέο αποκαλυπτικό βίντεο που φέρνει στο φως το OPEN TV αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις σκηνές εμπόλεμης ζώνης που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης, με έναν άνδρα από το Αφγανιστάν να δολοφονείται με φρικιαστικό τρόπο μέσα στη μέση του δρόμου. 

[custom:google-ads]

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που εξασφάλισε για το OPEN TV ο Μαρίνος Αλειφέρης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν τα πάντα. Σε αυτό το βίντεο έχουν καταγραφεί τα μέλη της συμμορίας των Πακιστανών δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία του Αφγανού, αλλά και κατά τη διαφυγή τους από το σημείο.

Στις αποκαλυπτικές εικόνες φαίνεται ένα άτομο από το Πακιστάν να κρατά όπλο, ενώ από τις κινήσεις του οι Αρχές θεωρούν πως έβαλε γεμιστήρα και όπλισε ξανά το πιστόλι. Πίσω του ακολουθούν και άλλα άτομα που κρατούν επίσης πιστόλια. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως στο σημείο της δολοφονίας οι Αρχές εντόπισαν 13 κάλυκες. 

Οπλισμένα με πιστόλια, λοστάρια και μαχαίρια πήγαν στην άγρια συμπλοκή και τα μέλη της συμμορίας από το Αφγανιστάν, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος της περιοχής που αποκάλυψε το OPEN. Ενας πυροβολεί στον αέρα καθώς τρέχει, αδιαφορώντας για τον κόσμο και τα αυτοκίνητα που περνούν σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Αθήνας. 

 

www.ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis