Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 18/06/2019

Σκληρούς κακοποιούς και αδίστακτους χαρακτηρίζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας τους θρασύτατους δράστες που βασάνισαν μέχρι θανάτου έναν 51χρονο φύλακα εταιρείας μεταφορών στον Κορυδαλλό χθες τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση διάθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και οι κινήσεις τους έχουν καταγράφει. Ήταν τουλάχιστον δύο, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και οι σιλουέτες τους διακρίνονται ξεκάθαρα στο υλικό το οποίο επεξεργάζονται οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

[custom:google-ads]

Με βάση τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, τον ξυλοκόπησαν και τον βασάνισαν για να αρπάξουν τελικώς εργαλεία μη σημαντικής οικονομικής αξίας και τα λιγοστά χρήματα που είχε ο άτυχος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, επάνω του. Οι κακοποιοί φέρονται να τον χτύπησαν άγρια με βαρύ αντικείμενο κυρίως στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα, ενώ τον είχαν δεμένο. Το θύμα, όταν έφυγαν, αφού κατέβαλε υπερπροσπάθεια κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη του. Με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει της περιέγραψε τι του είχε συμβεί και αυτή είναι η μόνη σημαντική μαρτυρία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, το θύμα είχε δεμένα χέρια και υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ενώ έφερε και κακώσεις από βαρύ αντικείμενο.

Όταν η κόρη του έφτασε στο σημείο ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Πρώτα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 51χρονο στο Αττικόν νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Το θύμα αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και είχε βηματοδότη, ενώ φως στα αιτία του θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. Κλιμάκιο της Σήμανσης έφτασε στο σημείο της δολοφονίας και συγκέντρωσε διαφορά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό σε μια προσπάθεια να οδηγηθούν στην ταυτότητα των δραστών, για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Η υπόθεση με θύμα τον 51χρονο έρχεται μόλις μερικούς μήνες μετά την δολοφονία μιας 80χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στα Καμίνια τον Νοέμβριο του 2018. Όπως αποκαλύφθηκε δράστες ήταν ένας 44χρονος σεσημασμένος από την Βουλγαρία και μια 39χρονη ομοεθνής του, ενώ ηθικός αυτουργός ένας 40χρονος γείτονας της άτυχης γυναίκας. Την έδεσαν με ταινίες χειροπόδαρα, την φίμωσαν και την βασάνισαν μέχρι θανάτου για αρπάξουν δυο δαχτυλίδια τα οποία πούλησαν λίγες ώρες αργότερα για το ποσο των 39 ευρώ. Η ηλικιωμένη είχε καταφέρει να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια από την κόρη της. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε στο νοσοκομείο, αφού είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis