Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 28/01/2020

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεση κρίσιμων μαρτύρων  και ενώ οι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 20χρονος αλλοδαπός, αρνούνται τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί. Και οι δυο δικάζονται για ανθρωποκτονία και για βιασμό της νεαρής φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

[custom:google-ads]

Μάλιστα, ο 21χρονος Αλβανός κατά την πρώτη ημέρα της δίκης δεν ζήτησε καν συγνώμη. Αντίθετα, ο έτερος κατηγορούμενος ο 21χρονος Ροδίτης, εμφανώς καταβεβλημένος, είπε κάποια στιγμή στο δικαστήριο: «Λυπάμαι για την Ελένη αλλά δεν έγινε τίποτα με την Ελένη ....». Μάλιστα, μέσω του συνηγόρου του ζήτησε «δημόσια» συγνώμη με γραπτή δήλωσή του.

Κατά τη σημερινή δεύτερη δικάσιμο της υπόθεσης, στη δίκη δεν αποκλείεται να καταθέσει η επιστήθια φίλη της Ελένης Τοπαλούδη. Η κατάθεση της συγκεκριμένης μάρτυρος θεωρείται από τις πλέον σημαντικές δεδομένου ότι η νεαρή γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο με την άτυχη Ελένη, όταν ο Αλβανός κατηγορούμενος της χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της.

Επίσης, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενδέχεται να κληθεί για κατάθεση και  ένας ακόμη, εξίσου σημαντικός μάρτυρας της όλης υπόθεσης. Πρόκειται για τον άντρα που εντόπισε τη σορό της άτυχης Ελένης.

Υπενθυμίζεται πως την πρώτη ημέρα της δίκης στο δικαστήριο είχαν καταθέσει οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, οι οποίοι συγκλόνισαν με τις καταθέσεις τους το ακροατήριο.  

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis