Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:56 | 14/01/2019

Δολοφονία κρατούμενου σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας Άλμπερτ Μπάκο να πέφτει νεκρός από αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Ήδη κλιμάκιο της ΓΑΔΑ μετέβη στις φυλακές για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η δολοφονία.

[custom:google-ads]

Σημειώνεται πως- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ο Αλβανός δολοφονηθείς είναι ο Άλμπερτ Μπάκο που- μεταξύ άλλων- είχε συλληφθεί για πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο το 2014, είχε καταδικαστεί και για άλλα εγκλήματα που πήραν μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ, όπως την απόπειρα ανθρωποκτονίας δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου που είχε ενεργό ρόλο στις υποθέσεις Energa και Hellas Power, υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υποθεση της HELLAS - Energa Power.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πασίγνωστο μοντέλο μετέβη σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας - Τι κατήγγειλε

Από την πλευρά ο Φλώρος ανέφερε ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.

To κυριότερο, όμως, ήταν ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που έπεσε νεκρός πριν ένα χρόνο στο γραφείο, και σε λίγες μέρες θα εκδικαζόταν ξανά η υπόθεσή του.

TheCaller.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis