Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 20/05/2019

Με πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα και τζιπ, μεγάλου κυβισμού, μετέφερε μετανάστες κύκλωμα δουλεμπόρων, προκειμένου να μην κινεί υποψίες στις Αρχές.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και του Έβρου, τέσσερις  αλλοδαποί ηλικίας 45, 36, 36 και 24 ετών.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 18-05-2019, εντοπίστηκαν σε περιοχές του Έβρου τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας, εκ των οποίων, δύο (36 και 24 ετών) παρείχαν συνδρομή σε 16 παράτυπους μετανάστες προκειμένου να εισέλθουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια και ένα (36 ετών), το οποίο ως οδηγός αποσκοπούσε στην περαιτέρω προώθηση μέρους αυτών προς το εσωτερικό της Χώρας. Το έτερο μέλος (45 ετών) της εγκληματικής ομάδας, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως αποβίβασε 12 εκ των παραπάνω παράτυπων μεταναστών από το χώρο των επιβατών και από το χώρο των αποσκευών.

Δουλέμποροι έκαναν «vip» μεταφορές

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος στο πλαίσιο της παράνομης δράσης του, τόσο πριν την επιβίβαση, όσο και μετά την αποβίβαση των παράτυπων μεταναστών, προέβη στην αλλαγή των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσε.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο αυτοκίνητα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ζευγάρια πινακίδων κυκλοφορίας (για τα 2 εξ αυτών είχε δηλωθεί κλοπή και για 1 είχε δηλωθεί απώλεια), 11 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis