Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 07/06/2019

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και το ραντεβού δόθηκε στην παραλία που βρίσκεται εντός του συγκροτήματος από ανθρώπους που πιστεύουν στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά. Σκοπός να καθαριστεί η πλαζ και να στρωθεί με παλέτες ο υπόλοιπος χώρος της προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη πρόσβαση των παιδιών, ιδιαίτερα  αυτών που κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια στην έκταση της παραλίας και προς τη θάλασσα.
 
Στην προσπάθειά μας αυτή συνέδραμαν ο Αναπληρωτής  Γενικός Γραμματέας & αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων  του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Κυριάκος Κάρκαλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οι υπηρεσίες του Δήμου ΒΒΒ, η φιλοζωική ομάδα ΒΒΒ, μέλη της Αθλητικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής και εθελοντές/ντριες της τοπικής κοινωνίας.
 
Συγκινητική στιγμή για όλους εμάς ήταν τα λόγια μιας μητέρας αλλά περισσότερο τα γεμάτα ευγνωμοσύνη μάτια της............
 
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου
 
"ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΒΟΥΛΑΣ".
 
πατήστε ΕΔΩ για ανάγνωση
 
 
 
  
  
 

 

  

 

  
 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis