Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:39 | 08/06/2020

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ληστείας, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τρεις Πακιστανοί επιτέθηκαν σε πεζό στην περιοχή του Porto Palace και αφού τον χτύπησαν του άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό. Επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή. Έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ και άρχισε καταδίωξη. Ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε προς το κέντρο της πόλης. Κοντά στο Γαλλικό προξενείο εμβόλισε το όχημα της ομάδας ΟΠΚΕ και κατάφερε να διαφύγει.


Δείτε στο Policenet.gr: Ενημέρωση για το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.


Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος σε όλους τους σταθμούς για να γίνουν αναζητήσεις. Περίπου μισή ώρα αργότερα το όχημα εθεάθη από αστυνομικούς να κινείται στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

Άρχισε νέα καταδίωξη του οχήματος από αστυνομικούς της άμεσης δράσης αλλά και από το πλήρωμα της ΟΠΚΕ που είχε αντιληφθεί αρχικά το όχημα.

Οι τρεις Πακιστανοί στο ύψος του χωριού Φιλαδέλφεια εγκατέλειψαν το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.

Ο ένας από αυτούς συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ και οι άλλοι δυο συνελήφθησαν από αστυνομικούς των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΟΠΚΕ.

Πηγή: thestival.gr


Δείτε στο Policenet.gr: Μία πρόταση που θα εξοικονομούσε αστυνομικό προσωπικο σε καθημερινή βάση


 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis