Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:27 | 09/06/2015

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν και στο ΟΑΚΑ, όπως στο ΣΕΦ, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (10/06, 19:30). Αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους κατά την είσοδό τους, διπλό προστατευτικό δίχτυ, αλλά και κλειστά τμήματα κερκίδων είναι κάποιες από τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τήρησης της τάξης συμμετείχαν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής ταξίαρχος ,Κωνσταντής Πέτρος, και το επιτελείο του, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. Γεωργαντής Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, Νηγιάννης Ανδρέας, ο εκπρόσωπος της διοίκησης του ΟΑΚΑ, Βαλασιάδης Δημήτριος, και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων.

Αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων:

- Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.

- Για την είσοδο των φιλάθλων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. στο ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 7, 11, 14, 15, 25, 27, 29, 40 και 46 και θα καταλάβουν τις θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς και αυτές των VIP 1 και 2.

- Για την εξασφάλιση ομαλής τέλεσης της αθλητικής συνάντησης και για τη διαφύλαξη της δημόσια τάξης, προστασία αθλητών, παραγόντων, διαιτητών κ.λπ., θα παραμείνουν κενές φιλάθλων: α. οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107 β., β. οκτώ σειρές καθισμάτων επί 38 θέσεις στα τμήματα 134β, 136β και 138 β, γ. η πρώτη σειρά καθισμάτων δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου στο αγωνιστικό χώρο (φυσούνα – τμήματα 126, 126Α και 126Β).

- Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα γάμα το οποίο θα ξεκινά πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων (κέρματα, λέιζερ, καπνογόνα, μπουκάλια κ.ά.), καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα απαγορευτεί η είσοδος στο γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

- Θα απαγορευτεί η είσοδος στο γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα κράνος.

- Οι θύρες του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα, ήτοι την 17.30 ώρα της 10/06/2015.-Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία δύο εισαγγελέων.
 

defencenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis