Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 23/12/2017

Την Παρασκευή 22 Δεκ 2017 και περι της 22:30 δόθηκε ENTOΛH A/Γ στο Ε/Π τ S-70 KOTPΩNIOY του ΠΝ KAI στο S.PUMA της POΔOY ΓIA αποστολή SAR ANATOΛIKA Μυκόνου (N. TPAΓONHΣI). EΠIBAINONTEΣ 9 OYKPANOI KAI 3 AΠO AZEPMΠAITZAN. σε ΦOPTHΓO ΠΛOIO ME ONOMA LITTLE SAYMA KAI ΣHMAIA ΠANAMA. ANTIMETΩΠIZEI EIΣPOH YΔATΩN KAI EINAI ΠPOΣAPAΓMENO στην βραχονησίδα (N. TPAΓONHΣI)με σκοπό την μεταφορά τους στην Μύκονο.

TO S-70 KAI S.PUMA POΔOY. ΔEN MΠOPEΣAN NA EKETEΛEΣOYN THN ΔIAΣΩΣH ΛOΓΩ KAIPOY/IΣXYPOI ANEMOI KAI ANATAPAΞEIΣ. TO S-70 επέστρεψε για προσγείωση στο KOTPΩNH KAI TO S.PUMA κατευθήνθηκε για προσγείωση ΣTHN MYKONO. ΘA EΞETAΣTEI NA ΓINEI H ΔIAΣΩΣH META TO ΠPΩTO ΦΩΣ.

Το Σαββάτο 23 Δεκ 2017 και περι ώρα 08:07 απογειώθηκε το S.PUMA από την MYKONO ΓIA SAR στην ΠEPIOXH THΣ MYKONOY για να ξαναπροσπαθήσει να παραλάβη το πλήρωμα του ΦOPTHΓOΥ ΠΛOIOΥ/ LITTLE SEYMA.

ΔEN MΠOPEΣE NA ΓINEI πάλι H ΔIAΣΩΣH, και TO S.PUMA EΠIΣTPEΦEI ΓIA Π/Γ ξανα στην Μύκονο.

TA 12 ATOMA του πληρώματος του Φορτηγού πλοίου EXOYN AΠOBIBAΣTEI TOY ΠΛOIOY KAI BPIΣKONTAI ΣE ΣΠHΛIA ΣE ΔYΣΠPOΣITO ΣHMEIO. Πρόκειται να METAΒEI στο σημείο OMAΔA THΣ EMAK/7 ATOMA τα οποία θα μεταφερθούν AΠO MEΓAPA, στην MYKONO ME CH-47(CHINOOK). Η ομάδα της ΕΜΑΚ θα μεταφερθεί στη συνέχεια με το S.PUMA από την Μύκονο στη βραχονησίδα έτσι ώστε να φτάσουν στο πλήρωμα και να το ΠΛOIOY ΓIA NA το οδηγήσουν ΣE KATAΛΛHΛO ΣHMEIO THΣ BPAXONHΣIΔAΣ AΠ’OΠOY ΘA επιχειρήσει να TOYΣ ΠAPAΛABEI TO S.PUMA.

Στις 10:30 απογειώθηκε από τα Μέγαρα το CHINOOK με την ομαδα της ΕΜΑΚ και με δύτες του Λιμενικού για την Μύκονο.

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis