Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:11 | 07/11/2020

Το Προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου στη προσπάθεια του για αμεσότερή επαφή και σε συνδυασμό με τα μέτρα της πολιτείας για την πανδημία, τη Παρασκευή 06-11-2020 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών και στο Λιμενικό Τμήμα Μονεμβάσιας, με σκοπό την ενημέρωση και την καταγραφή των τοπικών προβλημάτων.

Η κατάσταση που αντικρίσαμε ήταν δραματική από πλευρά στελέχωσης καθιστώντας τους συναδέλφους σε μόνιμη υπερεργασία αφού η υπηρεσία έχει μόνο 17 στελέχη για εκτέλεση οποιαδήποτε υπηρεσίας συμπεριλαμβανομένου και του πλωτού τύπου ΑΙΙ. 

Αυτό είχε σαν συνέπεια η υπηρεσία προκειμένου να λειτουργήσει, τους θερινούς μήνες  να αδυνατεί  να χορηγήσει κανονική άδεια στους συναδέλφους.

Δυστυχώς το φετινό τακτικό συμβούλιο μεταθέσεων αποδυνάμωσε επιπλέον την Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών με ότι αυτό συνεπάγεται για τα στελέχη που υπηρετούν εκεί.

Ζητάμε την άμεση ενίσχυση με αποσπάσεις – μεταθέσεις  γιατί πραγματικά η υπηρεσία και τα στελέχη αντικειμενικά  δυσκολεύονται με τις συνθήκες και τα ωράρια εργασίας που επικρατούν. 

Η κατάσταση στο Λ/Τ Μονεμβάσιας είναι μια από τα ίδια, μετατρέποντας τους προϊστάμενους και το προσωπικό σε ταχυδακτυλουργούς ώστε να ανταπεξέλθουν επάξια στο καθήκον τους.

Καλούμε τον κύριο Αρχηγό να επισκεφτεί τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών να διαπιστώσει την απερίγραπτη κατάσταση που βιώνουν καθημερνά οι συνάδελφοι ώστε να αντιμετωπιστεί το σημερινό  πρόβλημα στελέχωσης.

Η διαβούλευση η συλλογικότητα η συμμετοχή είναι χαρακτηριστικό της Ένωσης και το ζητούμενο του Διοικητικού Συμβουλίου.

limenikanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis