Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 21/01/2017

Ένας Αλβανός δραπέτης φυλακών κρυβόταν επί τριάμισι χρόνια πίσω από την επεισοδιακή απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σε ένα κοσμηματοπωλείο, η οποία είχε σκορπίσει τον τρόμο σε μια περιοχή της Χαλκιδικής. Η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μετά από επίμονες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει και άλλες φορές την ΕΛ.ΑΣ. για ένοπλες ληστείες, αλλά κατάφερε να διαφύγει από τις φυλακές όπου κρατούνταν και τα ίχνη του έχουν χαθεί. Μαζί του στην ληστεία που είχε γίνει το βράδυ της 21ης Ιουνίου 2013, ήταν ένας ακόμη συνεργός του που δεν ταυτοποιήθηκε ακόμη και η έρευνα συνεχίζεται. Πάντως, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 

Οι δυο κακοποιοί είχαν εισβάλει στο κοσμηματοπωλείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ μέσα βρισκόταν μόνη η 56χρονη ιδιοκτήτρια. Την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και της έδωσαν μια σακούλα διατάζοντάς τη να βάλει μέσα χρήματα και κοσμήματα. Όμως, εμφανίστηκε ξαφνικά ο 61χρονος σύζυγός της που ήρθε στα χέρια μαζί τους και, παρόλο που οι κακοποιοί πυροβόλησαν μία φορά εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσουν, κατάφερε να τους τρέψει σε φυγή!

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis