Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 16/12/2016

Παραθέτουμε ευχαριστήρια επιστολή που εξέδωσαν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου (Ε.Α.Υ.Ν.Η.), Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.ΕΝ.Α.Α.), Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου (I.P.A. Ηρακλείου) προς την Περιφέρεια Κρήτης για την ανάληψη της χρηματοδότησης του έργου για την κατασκευή της λέσχης σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπως προέκυψε μετά την συνάντηση των προεδρείων των Ενώσεων μας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχου κ. Λαγουδάκη Κωνσταντίνου.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Περιφερειάρχης ο διαγωνισμός για τον ανάδοχο εκτέλεσης του έργου θα ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2017 και συνεπώς οι εργασίες για την κατασκευή της λέσχης θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των ενώσεών μας, το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία με αρωγό την Περιφέρεια Κρήτης.

shmata penaa eaynh ipaher

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Οι Ενώσεις μας με την παρούσα επιστολή, εκφράζουν για μία ακόμα φορά τις θερμές ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο που αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάει το σώμα μας, στέκεται δίπλα μας στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια μας για την κατασκευή της λέσχης σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ένα έργο πνοής για όλους τους ενστόλους του Τόπου μας.

 

ypogr penaa eaynh ipaher

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis