Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 27/05/2018

Με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, δρομείς έτρεξαν από την Ορεστιάδα στις Καστανιές, μεταφέροντας τη συμπαράσταση και την αγάπη όλου του Ελληνισμού.

Ο δρόμος Ειρήνης, διοργανώθηκε από το δήμο Ορεστιάδας κατόπιν αιτήματος δρομέων, που έφτασε στο δήμο, με το δήμο να ανταποκρίνεται.
[custom:google-ads]
Ο αγώνας δεν έχει χρονόμετρα, δεν έχει πρώτο και δεύτερο. Σκοπός είναι όλοι να επιστρέψουν στην Ορεστιάδα ακόμη πιο δυνατοί, περιμένοντας να υποδεχτούν σύντομα του δύο στρατιωτικούς.

Ψέλνοντας τον εθνικό ύμνο, έδωσαν τέρμα στη διαδρομή τους οι δρομείς που μετείχαν στο δρόμο Ειρήνης που διοργάνωσε ο δήμος Ορεστιάδας και δεσμεύτηκαν ότι θα ξανατρέξουν μαζί με τους δύο στρατιωτικούς οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Οι δρομείς έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και στο τελενείο Καστανεών, με μέτωπο προς την Τουρκία, γνωρίζοντας ότι οι δύο κρατούμενοι στρατιωτικοί έστω και νοητά θα πάρουν δύναμη.

δρόμος ειρήνης τεραματισμός

Πηγή: thrakinea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis