Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 28/07/2016

Συναγερμός σήμανε στη Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου, όταν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενημέρωσαν πως είχαν συλλάβει έναν 51χρονο μοτοσικλετιστή που είχε πάνω του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 101,7 γραμμαρίων. Με μια επιχείρηση- «αστραπή», οι αστυνομικοί εντόπισαν και τους προμηθευτές του που σκορπούσαν το θάνατο στα στέκια τοξικομανών της πόλης.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 52χρονο και την 40χρονη συνεργό του τη στιγμή που έμπαιναν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ερευνήθηκε εξονυχιστικά όπως και το σπίτι του ζευγαριού. Και στα δυο, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 63,19 γραμμαρίων, άλλες δύο με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένα χασισόδεντρο ύψους 0,62 εκατοστών, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, τρεις ζυγαριές, μία συσκευασία με λαθραίο χύμα καπνό βάρους 160,57 γραμμαρίων και 2.320 ευρώ που θεωρήθηκε ότι προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ο αδασμολόγητος καπνός εστάλη στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα των δυο ανδρών.

 

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis