Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:03 | 25/12/2015

Έτρεχαν και δεν... πρόφταιναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Πάτρα, για να εντοπίσουν τους δράστες δυο διαφορετικών ληστειών που έγιναν μέσα σε λίγη ώρα σε ένα κατάστημα εστίασης και σε ένα μίνι μάρκετ. Και στις δυο περιπτώσεις, όμως, οι κακοποιοί ξέφυγαν.

Η πρώτη ληστεία είχε σε γνωστό κατάστημα που βρίσκεται στη νέα εθνική οδό Πατρών- Αθηνών, στο οποίο εισέβαλαν τρεις άγνωστοι, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τους υπαλλήλους και άρπαξαν τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή. Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκαν, παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε η δεύτερη ληστεία σε ένα μίνι μάρκετ στην παλιά εθνική οδό Πατρών- Πύργου στην περιοχή Ροΐτικα. Ένας άγνωστος ψηλός άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια, την χτύπησε και, αφού άρπαξε από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό, εξαφανίστηκε προς την κατεύθυνση του Μιντιλογλίου χωρίς να εντοπιστούν τα ίχνη του από την Αστυνομία.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis