Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 18/04/2015

Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να δοθεί η οριστική απάντηση στο αν ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη προήλθε από δολοφονική επίθεση ή αυτοχειρία.   

Σύμφωνα με το όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής "Φως" τα υπάρχοντα στοιχεία προσανατολίζουν θετικά στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Τη διευκρίνιση αυτή έκανε και ο ιατροδικαστής κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από διαρροές στον Τύπο που έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια.  

Ο κύριος Βουγιουκλάκης σημείωσε πως οι εγκληματολογικές εξετάσεις δεν προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια, λόγω των περιβαλλοντικών και κλιματολογικών συνθηκών. Τα κομμάτια σάρκας που έλλειπαν από τη σορό του άτυχου φοιτητή, είχαν αφαιρεθεί μετά το θάνατο από νύχια και δόντια ζώων αλλά αναφέρει πως από τα υπάρχοντα δεδομένα δεν εντοπίστηκαν άλλες προθανάτιες κακώσεις στο σώμα. Το πόρισμα του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί εγγράφως στις Αρχές τις επόμενες μέρες.  

Την εκδοχή της αυτοχειρίας φαίνεται να θεωρούν πιθανότερη και οι αστυνομικοί που διενεργούν την έρευνα οι οποίοι όμως είναι ενοχλημένοι με τις διαρροές στον Τύπο συνομιλιών συμφοιτητών του Γιακουμάκη, τις οποίες χαρακτηρίζουν ανυπόστατες. Ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα είναι σύμφωνα με το anikolouli.gr και η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.  

Την Κυριακή του Θωμά ξεκινά  νέος κύκλος καταθέσεων ενώ θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα των αστυνομικών κι ένας 22χρονος φοιτητής, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να χτύπησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε μια εκδρομή παλιότερα. 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis