Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 25/04/2018

Το παρακάτω κείμενο εστάλη από Αρχιπυροσβέστη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΟΕΥΠΣ για τη σχολή Αρχιπυροσβεστών. 

Είδαμε Κ. της ΠΟΕΥΠΣ την ανακοίνωση και μείναμε κάγκελο.....διότι όντως τα κενά είναι αυτά που λέτε, όμως δεν δημιουργήθηκαν σήμερα, ούτε βέβαια ξαφνικά, αλλά εδώ και χρόνια ξέρατε για αυτές της ελλείψεις.

ΟΙ 2023 υπάρχοντες αρχιπυροσβέστες ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ περιμένουν ότι θα ασχοληθείτε μαζί τους....(όπως διατυπώσατε σε προηγούμενη ανακοίνωση θέλοντας να δικαιολογιέστε την προσφυγή σας στο ΣΤΕ για τους ΠΥΡΟΝΟΜΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμα δεν προκρίνεται κάποια πρόταση για αποκατάσταση των Αρχιπυροσβεστών ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ αν και στην αρχή της ανακοίνωση σας αναφέρετε κατά λέξη----->σχετικά με την υπηρεσιακή εξέλιξη των Πυροσβεστών και σε μια προσπάθεια υπάλληλοι που διαθέτουν πολυετή και πολύτιμη εμπειρία καθώς και αυξημένα προσόντα και προκειμένου να δώσετε την δυνατότητα καλύτερης βαθμολογικής εξέλιξης που θα λειτουργήσει ως υποκίνηση στο προσωπικό και θα αυξήσει το ενδιαφέρον του για την Υπηρεσία

Υ.Γ πολυετή και πολύτιμη εμπειρία μόνο οι υπάρχων αρχιπυροσβεστες Μη παραγωγικών σχολών διαθέτουν

Δυστυχώς Κ.της ΠΟΕΥΠΣ ακόμα μια φορά καταφέρατε να απογοητεύσετε.......

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis