Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 14/11/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Πυροσβεστών και Λιμενικών, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ύστερα από ομόφωνη απόφασή του εξασφάλισε τη δωρεάν ασφάλιση όλων των μελών του σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ταμείο και χορηγείται ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Υγείας για όσο χρονικό διάστημα είναι κάποιος μέλος του Ταμείου. Για την παραλαβή των καρτών τα μέλη να απευθύνονται στα γραφεία μας Ικτίνου 2- Αθήνα, τηλ. 2105227330-2105227187 και για την περιφέρεια στους κατά τόπους αντιπροσώπους μας.

Το πρόγραμμα έχει βασιστεί σε ένα σύστημα υπηρεσιών υγείας που λειτουργεί στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών δομών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των μελών και των συγγενών Α’ βαθμού (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών σε τιμές ΕΟΠΠΥ σύμφωνα με το ΦΕΚ.

Ενδεικτικά στις ανωτέρω αναφερθείσες παροχές, περιλαμβάνονται:

  1. οι δωρεάν απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 24ώρες το 24ωρο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών, της Ευρωκλινικής Παίδων και της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης.

  2. οι δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα και σε δίκτυο Ιατρών μόνο κατόπιν ραντεβού, (δεν συμπεριλαμβάνονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό).

  3.  Παρέχονται επίσης σε προνομιακές τιμές  και σε προκαθορισμένα προγράμματα ετήσιος προληπτικός έλεγχος (check up), στην Ευρωκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων και την Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

  4. Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για την περιοχή Αττικής και Θεσσαλονίκης σε περίπτωση εισαγωγής στην Ευρωκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων και την Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Έκπτωση 50% σε περίπτωση ΜΗ εισαγωγής.

Πληροφορίες και οδηγίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο 2155155323.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για ραντεβού ή νοσηλεία: Αστυνομική Ταυτότητα, ΑΦΜ, Βιβλιάριο Υγείας & ΑΜΚΑ καθώς και η Κάρτα Υγείας του Μέλους.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΖΙΜΑΝΟΓΛΟΥ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis