Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 19/02/2020

Γνωρίζεται ότι η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  & ΘΡΑΚΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με το γνωστό φιλολογικό φροντιστήριο "ΈΚΦΡΑΣΗ" με υπεύθυνη την κυρία ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΤΖΑΡΑ, που βρίσκεται στην οδό ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 15 στη Δράμα. Συγκεκριμένα, κατόπιν της από 18/2/2020 συνάντησης του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, ήταν η επίτευξη συμφωνίας για συνεργασία με το φροντιστήριο σε δύο βασικά επίπεδα:

 1. Επετεύχθη η παροχή δωρεάν υπηρεσιών διδασκαλίας μαθημάτων Έκθεσης από την κυρία ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΤΖΑΡΑ, φιλόλογο και υπεύθυνη του  εν λόγω Φροντιστηρίου, προκειμένου για την συμμετοχή των Ανθυπαστυνόμων-μελών μας στις εσωτερικές εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για την εισαγωγή τους στο Τ.Ε.Μ.Α. τον προσεχή Μάιο.  
2. Επιπρόσθετα, επετεύχθη ειδική έκπτωση 15% στα δίδακτρα του φροντιστηρίου, στα φιλολογικά μαθήματα που διδάσκονται εκεί, ήτοι Έκθεση, Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία, Λογοτεχνία και Κοινωνιολογία, για τα τέκνα όλων των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, μέχρι συμπληρώσεως των τμημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  Ή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΦΡΑΣΗ» ΣΤΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2521027171-6974589308)  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΄Η ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.


Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Σ΄ ΑΛΛΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ&Θ, ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

Αστυν. Υποδιευθυντής

Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Αστυνόμος Α΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis