Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 23/06/2019

Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων έκανε δωρεά αιμοστατικούς επιδέσμους σε μάχιμες υπηρεσίες του νομού και επιπλέον προχώρησε και στην ενημέρωση των αστυνομικών για τη σωστή χρήση τους.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων, με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό συναδέλφου από πυρά αλβανού κακοποιού σε δύσβατη και περιοχή του Πωγωνίου, μακριά από τον αστικό ιστό και από πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας, προέβη στην αγορά και χορήγηση προς τα μέλη μας 100 αιμοστατικών επιδέσμων.

Μια ενέργεια η οποία αποσκοπεί στην διασφάλιση κατά το μέγιστο δυνατό του πολυτιμότερου αγαθού, της ζωής συναδέλφων οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός, αλλά και πολιτών οι οποίοι ενδεχομένως βρεθούν σε δυσάρεστη θέση, καθώς ο αστυνομικός είναι αυτός που συνήθως φθάνει πρώτος σε ένα τροχαίο ατύχημα ή σε ένα βίαιο συμβάν.

[custom:google-ads]

Οι αιμοστατικοί επίδεσμοι παρεδόθησαν παρουσία του Ταξίαρχου της Δ.Α Ιωαννίνων Κ. Πετσινού Χρήστου, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, σε Αστυνομικούς μάχιμων υπηρεσιών του νομού μας οι οποίοι ενημερώθηκαν εκτενώς για την ορθή χρήση τους από τα χείλη του έμπειρου και ειδικά εκπαιδευμένου συναδέλφου, Κώστα Πανταζή τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αυθόρμητη και χωρίς δεύτερη σκέψη παρουσία του καθώς και την μεταφορά των πολύτιμων γνώσεών του.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, την τοπική φυσική ηγεσία για την ευαισθησία της σε καίρια ζητήματα όπως αυτό της διασφάλισης της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας, αλλά και τα μέλη μας για την υποστήριξη των προσπαθειών μας και τις προτάσεις τους που εκτός από διεκδικητικούς μας καθιστούν ακόμη πιο χρήσιμους προς τον συνάδελφο!!!

 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματεας

ΚΙΤΣΙΟΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis