Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:24 | 18/09/2019

Καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους και μας προστατεύουν… Η ομάδα «ΔΙΑΣ» της Ελληνικής Αστυνομίας επιτελεί ένα σημαντικό έργο στο νησί μας, με τα μέλη της να προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες για την διατήρηση της τάξης. Βέβαια, αυτοί οι αστυνομικοί που είναι στην πρώτη γραμμή χρειάζονται στήριξη ακόμα και σε υλικά αγαθά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Η στήριξη ήρθε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών που με τη μεσολάβηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άκη Ζήβα προχώρησε σε δωρεά 8 ζευγαριών αρβυλών δικυκλιστή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου, Κωνσταντίνος Καραγκούνης ανέφερε: «Παραδώσαμε στην ομάδα ΔΙΑΣ δίκυκλης αστυνόμευσης οκτώ ζεύγη μπότες δικυκλιστή για τις ανάγκες της, οι οποίες προέρχονται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών. Τους ευχαριστούμε για αυτό, όπως επίσης ευχαριστούμε και για τη μεσολάβηση και την παρέμβαση που έκανε για να γίνει αυτή η χορηγία τον Άκη Ζήβα, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου».

Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι μια τέτοια χορηγία είναι αναγκαία για την ομάδα «ΔΙΑΣ», η οποία δίνει έναν μεγάλο αγώνα καθημερινά στην άσφαλτο και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. «Είναι μια χορηγία η οποία είναι για τις ανάγκες τους. Αυτοί θα φάνε – όπως λέμε εμείς στη γλώσσα μας – πρώτοι το «σμπάρο». Είναι υλικά, τα οποία αδυνατεί η υπηρεσία να χορηγήσει τουλάχιστον σε αυτή την ποιότητα. Έχει πάρα πολλά χρόνια το προσωπικό να του χορηγηθούν τα ατομικά εφόδια του και προσπαθεί η Ένωση μέσω χορηγιών να κάνει ότι μπορεί σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και να προσφέρουμε και εμείς ότι μπορούμε, το ίδιο και οι πολίτες και οι επιχειρηματίες και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε και στο μέλλον».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζει γενικά το κράτος μας οικονομικές δυσκολίες. Πρέπει και εμείς να βοηθάμε όσο μπορούμε να σταματήσουν οι συνάδελφοι να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πολίτη. Τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αποτελούν ηθική επιβράβευση για το έργο μας. Εμείς έτσι το εκλαμβάνουμε».
Και στο παρελθόν έχουν γίνει χορηγίες από ιδιώτες στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η οποία παλεύει καθημερινά για να έχουν οι αστυνομικοί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, όταν εκτελούν το επικίνδυνο καθήκον τους και διατηρούν την τάξη.

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis