Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:57 | 25/01/2020

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών την 25 Ιανουαρίου 2020 έγινε η παράδοση από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, των δέκα (10) αλεξίσφαιρων γιλέκων υψηλών προδιαγραφών, που έκανε δωρεά στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, για την νεοσύστατη Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, οι Διευθυντές κκ. Παναγιώτης Φλεβάρης και Ανάργυρος Μπακαλώνης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος τόνισε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή πραγματοποιείται με την ευκαιρία συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου μας, και αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση του δύσκολου και επικίνδυνου έργου των αστυνομικών που πολλές φορές αψηφούν τον κίνδυνο και με αυτοθυσία επεμβαίνουν σε ιδιαίτερα κρίσιμα περιστατικά, είτε για τη σύλληψη επικίνδυνων και αδίστακτων κακοποιών, είτε για τη διάσωση συνανθρώπων μας που απειλείται η ζωή τους.

Ο όμιλος ευχαρίστησε την εταιρεία Mas S.A., που οι ιδιοκτήτες τους είναι και μέλη του ομίλου μας και η οικονομική βοήθεια της ήταν καθοριστική στην υλοποίηση της αγοράς των αλεξίσφαιρων γιλέκων,

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, πρόσφερε αναμνηστικές πλακέτες στον Όμιλο και στην εταιρεία Mas S.A και τόνισε ότι οι ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες των πολιτών ενισχύουν το ηθικό τους και τους ενδυναμώνουν στον διαρκή αγώνα τους για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis