Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:17 | 23/10/2018

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, η παράδοση δύο ημιφορτηγών διπλοκάμπινων 4x4 οχημάτων, από την κυρία Μαγδαληνή Δεληγιάννη – Μετακίδου, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών των Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

[custom:google-ads]

Για την αναγνώριση της προσφοράς της προς το Πυροσβεστικό Σώμα, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης, της απένειμε τιμητική πλακέτα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεμινάριο Αντιτρομοκρατίας - Αναγνώρισης Απειλών & Συμπεριφοράς


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, ο Υποδιοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης Πύραρχος Νικόλαος Αθάνατος, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ιατρός καρδιολόγος, Αστέριος Δεληγιάννης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis