Δωρεά εξειδικευμένων φαρμακείων στην Ο.Π.Κ.Ε. και επίσκεψη στο χώρο εκπαίδευσης της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
Δωρεά εξειδικευμένων φαρμακείων στην Ο.Π.Κ.Ε. και επίσκεψη στο χώρο εκπαίδευσης της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ακόμη μία φορά το τωρινό Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Θ. αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη του σε όλους τους συναδλελφους και βρίσκεται δίπλα τους

Η Ε.Α.Υ.Θ. επισκέφθηκε την ΟΠΚΕ και προσέφερε σε όλες τις ομάδες εξειδικευμένα φαρμακεία, διότι η καθημερινή εμπλοκή τους σε σοβαρά περιστατικά εγκυμονέι τεράστιους κινδύνους.

 

Στην συνέχεια, όπως ενημερωθήκαμε ακολούθησε επίσκεψη στον χώρο εκπαίδευσης της ομάδας ΔΙΑΣ.

Εμείς, οφείλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους της ΔΙΑΣ οι οποίοι με προσωπικό ιδρώτα και χρήματα από την τσέπη τους, κατάφεραν να φτιάξουν κάτι τόσο καλό και το οποίο βοηθάει τα μέγιστα στην ορθή εκπαίδευση τους.

http://www.aspapolice.gr/media/k2/items/cache/eda8d07e2f8b89e75897e379264dc261_XL.jpg

Βέβαια, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να παρέχεται από το ίδιο το κράτος και το ίδιο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ., αλλά η αδιαφορία χτυπάει κόκκινο

Διαπιστώθηκε από το Προεδρείο, η αναγκαιότητα βελτίωσης των συνθηκών του χώρου (η αντιμετώπιση του κρύου είναι μεγάλο ζήτημα) και η Ένωση μας ξεκαθάρισε ότι θα είναι δίπλα στους συναδέλφους της ΔΙΑΣ με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες, ενώ όπως ενημερωθήκαμε συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα τα οποία απασχολούν τους συναδέλφους της ΔΙΑΣ στην καθημερινότητα.

Η ΑΣΠΑ στηρίζει τις ενέργειες της Ένωσής μας(φαρμακεία) και προτείνει τέτοιες ενέργειες να επεκταθούν και σε άλλες υπηρεσίες.
Το σωματείο πρέπει να είναι δίπλα στους συναδέλφους και οι συνάδελφοι δίπλα στο σωματείο

Μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές

Α.Σ.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ