Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:25 | 24/11/2017

Χθες, 23 Νοεμβρίου 2017, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκο και τον Γραμματέα του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ κ. Χρήστο Συνδρεβέλη, συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κ. Άγγελο Μπενόπουλο.

[custom:google-ads]

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πρόθεση του Ομίλου να προβεί σε δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού (στολές) στο αστυνομικό προσωπικό Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Περιφέρειας Αττικής, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, γεγονός που έρχεται να λύσει πρακτικά ζητήματα και να τονώσει το ηθικό των συναδέλφων μας σε μια δύσκολη γι' αυτούς περίοδο.

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τέτοιου είδους χορηγίες, εκφράζει δημοσίως την ικανοποίησή της και ευχαριστεί τον Όμιλο Εταιρειών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την προσφορά του.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η Ομοσπονδία θα προβεί σε όλε τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραπάνω πρωτοβουλία, που αναμφίβολα αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής της Ελληνικής Αστυνομίας στην κατοχύρωση του αγαθού της ασφάλειας και στην δημιουργία ασφαλούς επενδυτικού κλίματος στη χώρα μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Πηγή: poasy.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis