Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 23/11/2019

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 προχώρησε σε δωρεά ειδών για τις ανάγκες των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειανατολικής Αττικής.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι υπηρετούντες συνάδελφοι καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους, επιτελούν σημαντικό έργο σε όλη την Βορειοανατολική Αττική, προφέροντας υπηρεσίες για την διατήρηση της τάξης και την προστασία του έννομου αγαθού του πολίτη, αυτό της «Ασφαλείας»

Το Σωματείο μας αντιλαμβανόμενο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συναδέλφων που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεσή της, προέβει στην δωρεά αυτή.

Το όλο εγχείρημά μας πλαισιώθηκε φυσικά, με την προσφορά από τον Κο Αθανάσιο ΜΑΡΤΙΝΟ, Διαχειριστή της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, ο οποίος για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στον αίτημά μας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εκ μέρους όλων των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Διεύθυνσής μας, για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis