Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 06/10/2018

Η Ένωσή μας για άλλη μια φορά δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής, μια υπηρεσία η οποία παρουσιάζει ρεκόρ εξιχνίασης εγκλημάτων με τελευταία αυτή της οποίας θύμα ήταν και γνωστός τραγουδιστής.
Ειδικότερα, η σύλληψη των δύο ληστών έγινε μετά από καταδίωξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, οι δράστες νωρίτερα εισέβαλαν σε σπίτι και απείλησαν τη μητέρα και το γιο της. Αφού έκαναν τα πάντα άνω κάτω βγήκαν από το σπίτι και στη συνέχεια όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, εμβόλισαν ένα περιπολικό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν και να τους ακινητοποιήσουν

Ο γνωστός τραγουδιστής αναγνώρισε ανάμεσα στο πλήθος κλοπιμαίων που εντόπισαν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη των δύο επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών, δύο κολόνιες καθώς και δύο από τα εικοσιπέντε ρολόγια που είχαν αφαιρέσει οι δράστες την περασμένη Άνοιξη από το σπίτι του στα Νότια Προάστια.

Dorea pc YANNA 3


Πιστοί λοιπόν στις αρχές μας για έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων μας και των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής, απευθυνθήκαμε για άλλη μια φορά στην ιδιωτική πρωτοβουλία και συγκεκριμένα στον Εφοπλιστή κ. Αθανάσιο ΜΑΡΤΙΝΟ και του ζητήσαμε να δωρίσει στην Υ.Α.Ν/Α.Α. τρείς σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έτσι ώστε το έργο των συναδέλφων μας που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι έχει αποτέλεσμα, να γίνει πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Dorea pc YANNA 2


Ο κ. ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ανταποκρίθηκε άμεσα και οι Η/Υ παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, τον Ταμία κ. Νικόλαο ΚΟΡΟΜΗΛΑ και τον αντιπρόσωπο της Ένωσης κ. Χαράλαμπο ΚΑΝΙΟ στους συναδέλφους της Υ.Α.Ν/Α.Α..

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του εφοπλιστή κ. Γεώργιο ΠΑΓΩΝΗ τον οποίο ευχαρίστησε εκ μέρους των Αστυνομικών της Ν/Α Αττικής.

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Υ.Α.Ν/Α.Α. καθώς επίσης και το Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. για τις επιτυχίες και δεσμεύεται για άλλη μια φορά ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Επιπροσθέτως ευχαριστεί ιδιαίτερα τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο ΜΑΡΤΙΝΟ αλλά και τον εκπρόσωπο του κ. Γεώργιο ΠΑΓΩΝΗ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                             6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis