Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 06/02/2020

Το προσεχές διάστημα ο Δήμος Νέστου πρόκειται να υλοποιήσει απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου για τη δωρεά οχήματος του Δήμου στο Αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης.

Η απόφαση που δεν ήταν ομόφωνη, αφορά δωρεά μεταχειρισμένου οχήματος. Κατά της δωρεάς ήταν η δημοτική σύμβουλος (και υποψήφια δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης) κ. Πηλίτση, η οποία στο πρακτικό της απόφασης αναφέρεται ότι δήλωσε «… δεν συμφωνώ.

Η υπηρεσία της Αστυνομίας πρέπει να απευθύνεται στο αρμόδιο υπουργείο για τα προβλήματα που προκύπτου και όχι στο Δήμο Νέστου».

Η απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου στις 28 Ιανουαρίου. Την ώρα της συζήτησης του θέματος είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση η παράταξη Βαγγέλη Τσομπανόπουλου.
Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του τμήματος αλλά και αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από το εμπόριο.

Η εισήγηση του θέματος αναφέρει: « Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας με την από 7-1-2020 επιστολή του διευθυντή της αιτείται να παραχωρηθεί από το Δήμο Νέστου στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου , εάν υπάρχει η δυνατότητα, ένα όχημα προς κάλυψη των υπηρεσιακών της αναγκών με την αιτιολογία ότι το Αστυνομικό Τμήμα αστυνομεύει όλον τον Δήμο Νέστου ο οποίος περιλαμβάνει μεγάλης έκτασης ορεινή και πεδινή περιοχή, με ιδιαίτερα τουριστική κίνηση κατά τους θερινούς μήνες.

Ο Δήμος Νέστου με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (στις 4 Δεκέμβρη του 2019) αποφάσισε την αγορά ενός μεταχειρισμένου επιβατικού αυτοκινήτου από το εμπόριο».

proininews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis