Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 15/06/2018

Ένα περιπολικό τύπου 4χ4, που θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα χιονισμένα ορεινά χωριά του Πηλίου τον χειμώνα απέκτησε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, χάρη στη δωρεά επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο Βόλο.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας μια σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής του οχήματος.

Τιμήθηκε ο δωρητής Στράτος Ταλαμανιός, παρουσία και του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλίας, υποστράτηγου Γιάννη Τόλια, του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και πολιτών.

[custom:google-ads]

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ο δωρητής Στράτος Ταλαμανιός, δήλωσε ότι γνωρίζει το δύσκολο έργο της Αστυνομίας και των αστυνομικών που έχει αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία και για το λόγο αυτό και ο ίδιος ως ιδιώτης προσπάθησε να βοηθήσει. Όπως είπε με το αυτοκίνητο θα δοθεί η δυνατότητα οι αστυνομικοί να έχουν έγκαιρη πρόσβαση σε δύσβατες περιοχές του Πηλίου.

Ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι για να τιμηθεί ο δωρητής έγινε μια σεμνή τελετή και πρόσθεσε ότι «το περιπολικό έχει χαρακτηριστικά 4Χ4 και είναι ένα αυτοκίνητο που έλειπε, για να μπορούν να καλυφτούν οι ανάγκες στον ορεινό όγκο του Πηλίου και σε χωριά, που τον χειμώνα πρέπει να είμαστε εκεί».Ο κ. Μαρκογιναννάκης ευχαρίστησε τον δωρητή και τόνισε ότι ζητούμενο δεν είναι μόνο η πόλη αλλά ολόκληρη Μαγνησία, που έχει παρουσίας και αστυνόμευσης ενώ απέδωσε τις πολλές δωρεές που γίνονται στο ότι ο κόσμος βλέπει το έργο της Αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο που έγινε δωρεά στο τμήμα είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο με 70.000 χλμ. και θα δοκιμαστεί τον ερχόμενο χειμώνα στα χιόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή η Αστυνομία χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα 3-4 μηνών για να κάνει τον αναχρωματισμό του αυτοκινήτου,αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου έβαλαν χρήματα από την τσέπη τους, το έβαψαν μέσω των φιλικών τους γνωριμιών και σε τιμή κόστους.

Στη συνέχεια το περιπολικό μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπει ο φάρος και τα σήματα της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να πάρει τη σήμερινή μορφή στην τελετή παράδοσης.

Πηγή:  thessaliatv.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis