Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:45 | 27/05/2019

Στις 10 Μαΐου το  Δ.Σ. της «Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ.» επισκέφτηκε τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Πολέμη Νικόλαο και του παρέδωσαν εννέα σκοπευτικά βοηθήματα ερυθράς κουκίδας (red dot sights), για χρήση σε επιχειρησιακά τυφέκια του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του λιμένος Πειραιά.

Την Ένωση εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α. Μανωλάκος Βασίλειος, ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ε.α. Βοϊδονικόλας Σταύρος (ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος των Κ.Ε.Α. το 1987 και Διοικητής) και ο αναπληρωτής Γ.Γ. Αποστολόπουλος Αθανάσιος.

Τα σκοπευτικά βοηθήματα ερυθράς κουκίδας τα οποία επιλέχθηκαν από το Κ.Ε.Α. είναι της Αμερικανικής εταιρίας VORTEX OPTICS τα οποία πληρούν τις απαραίτητες στρατιωτικές προδιαγραφές (MIL-STD-810G) και έχουν ήδη ενταχθεί στον υπηρεσιακό σχεδιασμό της μονάδας με επιτυχία.

Τέλος, η VORTEX OPTICS είναι η μοναδική εταιρία οπτικών η οποία χορηγεί δεκαετή γραπτή εγγύηση στα προϊόντα της, για επιχειρησιακή και στρατιωτική χρήση, από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην χώρα μας «ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ».

Τα σκοπευτικά βοηθήματα παρέλαβε ακολούθως ο υποδιοικητής Κ.Ε.Α. Πειραιά Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Κορωναίος Απόστολος.

Η Ένωση τον τελευταίο ένα χρόνο έχει δείξει με δυναμισμό ότι είναι δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους και το έχει αποδείξει με ενέργειες όπως η ανωτέρω δωρεά, με την δικαίωση του αιτήματος Νοσοκομειακής περίθαλψης στο Ν.Ν.Α. για τέκνα Άγαμα, Ανασφάλιστα και Άνεργα πέραν της ηλικίας σπουδών τους και με την διεκδίκηση εκπτώσεως στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis