Δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα από τον Όμιλο Motor Oil Ελλάς

Δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα από τον Όμιλο Motor Oil Ελλάς
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα από τον Όμιλο Motor Oil Ελλάς

Πρόκειται για μία νέα ιδιαιτέρως σημαντική πρωτοβουλία που θα βοηθήσει το Πυροσβεστικό Σώμα στις καλοκαιρινές του μάχες με τις φλόγες

Ο λόγος για έναν νέο κάδο δασοπυρόσβεσης, που θα χρησιμοποιείται από ελικόπτερα βαρέως τύπου και σύμφωνα με το Αθηνϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων αποτελεί χορηγία, του Ομίλου Motor Oil Ελλάς της Οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Το Πυροσβεστικό Σώμα παρέλαβε τον εν λόγω κάδο, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ειδικό πλαστικό κάδο χωρητικότητας 7600 lt.

Η δωρεά έγινε προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και θα διατεθεί στην Αεροπορία Στρατού, για τη χρήση του από ελικόπτερα τύπου Chinook, σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής του κάδου, έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil Ελλάς στα Διυλιστήρια Κορίνθου.

Η παράδοση έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πειραιά Υποστρατήγου ΠΣ Σεραφείμ Αθανασίου, ενώ τον Όμιλο εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικής Παραγωγής Μιχάλης - Ματθαίος Στειακάκης και ο Διευθυντής Διοικητικού και Ανθρώπινου Δυναμικού Motor Oil Ελλάς Κωνσταντίνος Σαφλιάνης.