Δωρεά της AHEPA 25.000 δολαρίων στην Ελληνική Αστυνομία

Δωρεά της AHEPA 25.000 δολαρίων στην Ελληνική Αστυνομία

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το ποσό των 25.000 δολαρίων έστειλε η AHEPA στην Ελλάδα για την ενίσχυση της Αστυνομίας στην περιοχή του Εβρου, της Χίου και της Λέσβου.

Σκοπός της δωρεάς αυτής είναι να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις με νέο εξοπλισμό, καθώς μετά τα επεισόδια του Μαρτίου αυξήθηκαν οι ανάγκες, ειδικότερα στα σύνορα, μια περιοχή που απειλείται άμεσα από την γείτονα Τουρκία και η παρουσία της Αστυνομίας είναι συχνή.

Ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης, είπε στον «Ε.Κ.» για την δωρεά: «Πήραμε αυτή την απόφαση τον Μάρτιο, τότε που υπήρχε μεγάλη ένταση στην περιοχή και μέλη της AHEPA είχαν επισκεφθεί την περιοχή όπου είχαν γίνει οι συμπλοκές. Αμέσως ξεκινήσαμε τις διαδικασίες. Το ποσό συγκεντρώθηκε από την προσφορά μελών από την Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Ελλάδα».

Οπως επεσήμανε ο κ. Χωριάτης, με τα χρήματα αυτά θα αγοραστεί νέος απαραίτητος εξοπλισμός για την προστασία των αστυνομικών στην περιοχή του Εβρου αλλά και αυτών στη Χίο και Λέσβο. «Εκτιμούμε πολύ αυτό που κάνουν όσοι βρίσκονται στα σύνορα για να προστατέψουν την Ελλάδα από τις συνεχείς απειλές και προκλήσεις της Τουρκίας.Θέλουμε να είμαστε δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία που κάνει τόσο σημαντική δουλειά» τόνισε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΤΟΜΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πηγή:  ekirikas.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασφάλιση αυτοκινήτου με έκπτωση έως 40% για τους ένστολους - Μπες και σύγκρινε τιμές σε πάνω από 20 εταιρείες