Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 11/12/2019
Στις 2-7-2019 στην Ετήσια Τακτική μας Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα να λάβουμε μέριμνα σε πρώτη φάση για να επαναλειτουργήσει ο προσομειωτής - FATS στο τμήμα Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης .
 
Πράγματι, πριν από λίγες  ημέρες η Ένωση μας κάλυψε με ικανό χρηματικό ποσό το τεχνικό σκέλος (Ειδικός Τεχνικός της Αρμόδιας Εταιρείας) της επαναλειτουργίας του προσομειωτή-FATS.
 
Οφείλουμε να συγχαρούμε το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης  κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΟ για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της σημαντικής οικονομικής δαπάνης που απαιτήθηκε για την επαναλειτουργία του προσομειωτή - FATS πλην του τεχνικού σκέλους ,μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας του .
 
Η Ένωσή μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των αξιότιμων συναδέλφων από το τμήμα εκπαίδευσης στους οποίους όλοι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης οφείλουμε πολλά!!!
 
Έτσι λοιπόν ναι μεν είμαστε ικανοποιημένοι επειδή ο προσομειωτής-FATS θα επαναλειτουργήσει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ,όμως οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης αξίζουν ένα καινούργιο νέας τεχνολογίας προσομειωτή - FATS .Η Ένωση μας θα πραγματοποιήσει τις ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αγοραστεί ένας νέας τεχνολογίας προσομειωτής-FATS.
 
Μετά τιμής,
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                          ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ      
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis