Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:02 | 16/05/2020

Μεγάλη δωρεά σε Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική από τους Φαρμακοποιούς της Λέσβου, τιμώντας το έργο των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας κατά την περίοδο της πανδημίας. Συγκεκριμένα προσέφεραν 4.500 μάσκες 1.000 φιαλίδια αντισηπτικών και 100 ασπίδες .

Τα υλικά παραδόθηκαν εχτές στην έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου από τον Πρόεδρο του Πανελληνιού Φαρμακευτικού Συλλόγου και Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου Απόστολο Βαλτά και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου Βασίλη Καμινή, ενώ στην τελετή συμμετείχαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Ηλίας Βαζούρας ο Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Σκανδάλης, ο Πλωτάρχης κ. Πλούκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Βασίλης Ροδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Λέσβου Φώτης Γαρουφαλιάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Γιώργος Ντίνος.

«Είναι υποχρέωση όλων των πολιτών της Λέσβου να συμβάλλουν γιατί εσείς είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Το νησί μας αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και το πρόβλημα της μεταναστευτικής ροής με αυξανόμενο τον κίνδυνο της διασποράς του ιού και αντιλαμβανόμενοι ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη ξεπερασθεί»  τόνισε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, Απόστολος Βαλτάς,

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου Βασίλης Καμινής, τόνισε ότι με την δωρεά αυτή «στεκόμαστε δίπλα σας ως μια ελάχιστη αναγνώριση στο μεγάλο έργο που έχετε επιτελέσει».

Όλοι οι εκπρόσωποι και των τριών σωμάτων ασφαλείας ευχαρίστησαν τους δωρητές για την σημαντική προσφορά τους καθώς επίσης και για την αναγνώριση του έργου και των τριών σωμάτων ασφαλείας κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

voreioaigaio.ert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis