Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 07/11/2019

Την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΑΝΕΛΟ και του βοηθού αυτού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗ, προχώρησε στην δωρεά υλικοτεχνικών μέσων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών που συστεγάζονται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα το Σωματείο μας παρέδωσε στον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ Ιωάννη ένα ολοκληρωμένο σύστημα καμερών (CCTV) του οίκου Eos vision και TVT.

Αντιλαμβανόμενοι τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του συνόλου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεση της υπηρεσίας των συναδέλφων μας  προβήκαμε στην δωρεά αυτή. Το ολοκληρωμένο σύστημα καμερών χρηματοδοτήθηκε εξ΄ ολοκλήρου από τον κ. ΚΑΡΑΒΑΝΑ Γεώργιο, ιδιοκτήτη του καταστήματος ΄΄ ALARMSYSTEMS1 SECURITY΄΄ που βρίσκεται στον Σ/Σ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Διεύθυνσής μας, για την δωρεά του αυτή με την οποία για ακόμη μια φορά αναγνωρίζετε το έργο μας προς τους συμπολίτες μας.

Κατά την παραλαβή των υλικών ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ Ιωάννης μας ευχαρίστησε και δήλωσε την ικανοποίηση του για την έμπρακτη στήριξη του Σωματείου μας, για άλλη μια φορά, με τη δωρεά υλικοτεχνικών μέσων που επικουρούν στην άρτια εκπλήρωση των καθηκόντων αλλά και στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

αποσπασεις στα κεντρα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis