Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:56 | 01/12/2020

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης στις 25 Νοεμβρίου 2020 επισκέφτηκε τον Γενικό Διευθυντή Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Υποστράτηγο κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεώργιο και του παρέδωσε χίλιες (1000) υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων 100% βαμβακερές με πολυεστερικό φίλτρο αξίας δυόμιση χιλιάδων ευρώ (2500 €), για την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων Τροχαίας Αττικής. Η δωρεά μας αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση του δύσκολου και επικίνδυνου έργου που προσφέρουν στους πολίτες στον τομέα της οδικής ασφάλειας και ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου.

Ο Όμιλός μας ευχαριστεί τις εταιρείες CliniLab Medical Product και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. ΜΠΕΚΥΡΑ Νικόλαο, Διανομές Ένδυσης Α.Ε και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.clodist.gr και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ Στέφανο που είναι μέλη του ομίλου μας και η οικονομική τους βοήθεια ήταν καθοριστική για την αγορά των προστατευτικών μασκών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Υποστράτηγος κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Γεώργιος ευχαρίστησε τον Όμιλο για την ανιδιοτελή αρωγή μας στην υπηρεσία του, εκφράζοντας  την ευαρέσκεια του για την συνδρομή μας, η οποία ήταν πολύ σημαντική για την συνέχιση του έργου της.

              

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                   ΠΑΛΑΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis