ΔΩΡΕΑΝ παιδίατρος για τα παιδιά των μελών της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και στο Νομό Ημαθίας

ΔΩΡΕΑΝ παιδίατρος για τα παιδιά των μελών της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και στο Νομό Ημαθίας

Η Ένωσή μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με νέα παιδίατρο, αυτή τη φορά για τα μέλη μας στο Νομό ΗΜΑΘΙΑΣ.

Πρόκειται για την Παιδίατρο κ. Νένα Κελεσίδου, απόφοιτο Ιατρικής ΑΠΘ, ειδικευθείσα στην Μ. Βρετανία (NHS) και στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, το Ιατρείο της οποίας βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 50 στη Βέροια Ημαθίας, τηλέφωνο 23311 81203.

Η εν λόγω παροχή εξασφαλίστηκε αποκλειστικά για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσής μας, τα οποία θα μπορούν στο εξής να επισκέπτονται, ΔΩΡΕΑΝ, το ανωτέρω ιατρείο, για την εξέταση και γενικότερα για την παροχή υπηρεσιών υγείας στα παιδιά τους.

Για τους ενδιαφερόμενους, σημειώνεται ότι, απαιτείται διευθέτηση ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ιατρείο, καθώς και η προσκόμιση -κατά την επίσκεψη- Βεβαίωσης Εγγεγραμμένου Μέλους, την οποία θα προμηθεύονται κατόπιν συνεννοήσεως με το γραφείο της Ένωσης (Μοναστηρίου 326, 5ος όροφος, τηλ. 2310 388086).

Μετά και την τελευταία συνεργασία, το πρόγραμμα του ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας, διαμορφώνεται ως εξής:

-Νομός Θεσσαλονίκης: παιδίατρος  κ. Έλενα Ζευγαρίδου, Καπετάν Αγρα αρ. 3, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310347010.

-Νομός Πιερίας: παιδίατρος κ. Ειρήνη Αργυροπούλου – Χοντολίδου, Πιερίας αρ. 3 στην Κατερίνη, τηλ. 23510 39379

-Νομός Χαλκιδικής: παιδίατρος κ. Αικατερίνη Χρυσαΐδου, Οσίας Παρασκευής 45 στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής, τηλ. 23990 47363

-Νομός Ημαθίας: παιδίατρος κ. Νένα Κελεσίδου, Μητροπόλεως 50 στην Βέροια, τηλ. 23311 81203.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος