Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 23/08/2018

Η ανακοίνωση που ακολουθεί αναρτήθηκε προχθές στη σελίδα στο fb του ΕΚΑ Σερρών:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε σήμερα ότι δύο από τις συνδικαλιστικές μας προτάσεις έγιναν αποδεκτές από το Διοικητικό Συμβούλιο όπου ψηφίστηκαν ομόφωνα θετικά από όλο το Δ.Σ.

Θέματα που σε παρελθόντα έτη είχαμε αιτηθεί επανειλημμένα και δεν είχαν γίνει αποδεκτά εκ του προεδρείου της Ένωσης.

Α) η Ένωση θα χορηγήσει σε κάθε παιδί Συναδέλφου που θα ξεκινήσει φέτος το δημοτικό, δωροεπιταγη αξίας 30€ για αγορά αναλώσιμων υλικών και

Β) θα διοργανώσει μετά από πολλά χρόνια η Ένωσή μας χοροεσπερίδα

Συνάμα και προς τιμή του προεδρείου της Ένωσης ένα ακόμη πάγιο αίτημα μας έγινε πράξη στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, η μη λήψη χρηματικών ποσών για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων των μελών του προεδρείου.

Καθώς και η πλήρη συμμόρφωση στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του αντιπροσώπου μας στο Συμβούλιο των Μεταθέσεων της Διεύθυνσης, ο οποίος και πάντοτε θα πρέπει να ψηφίζει και να στηρίζει παρουσία του συμβουλίου, υπέρ των αιτημάτων των Συναδέλφων και αρνητικώς σε κάθε μετακίνηση Συναδέλφου άνευ αιτήσεως του.

Οι αποφάσεις και οι δράσεις των εκλεγμένων και των μελών του Δ.Σ. επιβάλλεται να είναι πάντοτε υπέρ του Συναδέλφου, δράσεις ανταποδοτικές ως προς το καλό και συμφέρον των μελών, δράσεις συσπείρωσης αλληλεγγύης και με πνεύμα απόλυτης νομιμότητας.

Οι προτάσεις και το όραμα αργά ή γρήγορα παίρνουν σάρκα και οστά μέσα σε ένα υγιές πολυφωνικό Συμβούλιο !
Συνεχίζουμε δυναμικά με νέες προτάσεις ! Και εμμένουμε στις προτάσεις μας που ανά τα έτη έχουμε θέσει στο Δ. Σ.!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis