Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 21/04/2017

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, οι δύο ομογενείς Ρωσοπόντιοι, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα. Με κατάγματα και ράμματα οι Αστυνομικοί προτίθενται να κινηθούν νομικά καθώς δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση εν υπηρεσία μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η κλήση από το φύλακα του προαστιακού στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, ανήμερα τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04) αφορούσε την παρουσία παρέας νεαρών ομογενών, καθώς η συμπεριφορά τους κρίθηκε ενοχλητική σε πρόκληση επεισοδίου.

Σταθμοί της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο χώρο και προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων νεαρών στο Τμήμα (τομέα Δυτικής Αττικής). Κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους, διακριβώθηκε η ταυτότητα τους, καθώς είχαν συμμετοχή σε συμπλοκές.

Στο κρατητήριο του Τμήματος ωστόσο υπήρχε για άλλη υπόθεση, κρατούμενη γυναίκα Ρομά, και κρίθηκε από τους Αστυνομικούς οι νεαροί προσαχθέντες να περιοριστούν σε χώρο εκτός κρατητηρίου στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίες.

Στο Τμήμα παραμένουν δύο ΔΙΑΣ καθως είχαν εκκρεμή δικογραφία για σύλληψη που είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας.  Οι νεαροί ωστόσο με τη συμπεριφορά τους ήταν ενοχλητικοί.  Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα έχουν συγκεντρωθεί σε συμπαράσταση μεταξυ αλλων ομογενών και ο αδελφός του ενός εκ των προσαχθέντων, αξιώνοντας την απελευθέρωσή τους. Στην παρατήρηση του ενός Αστυνομικού, προς τους νεαρούς ομογενείς οι οποιοι παρέμεναν στο Τμήμα -σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές στο nantiaReport γνωστής πολεμικών τεχνών- επιτέθηκε στον Αστυνομικό, και τον γρονθοκόπησε. Αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στο χέρι. Σε απεμπλοκή του συναδέλφου τους, προσέτρεξε οι υπόλοιποι δυο (!) Αστυνομικοί οι οποίοι ζήτησαν ενισχυτική δύναμη να τους συνδράμει.

Στην αναστάτωση που προκλήθηκε, οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να θέσουν υπό κράτηση τον ταραξία και να τον βάλουν στο κρατητήριο. Στην ένταση που επικρατούσε στο εσωτερικό, ο αδελφός του ομογενούς, εισβάλλει στο Τμήμα και συμμετείχε στο επεισόδιο σε βάρος  των Αστυνομικών. Επιτίθενται και με λαβή ακινητοποιεί τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, και τον τραυματίζει στο πρόσωπο. Για την αντιμετώπιση του τραύματος, μεταφερθηκε στο Νοσοκομειο και υποβλήθηκε σε  συρραφη με τέσσερα ράμματα.

Με ενισχυτική που αφίχθη στο Τμήμα, οι ομογενείς δεσμεύτηκαν ενω οι τρείς (!) Αστυνομικοί τραυματίες -με κατάγματα και ράμματα- μεταφέρθηκαν για περίθαλψη των τραυμάτων, στο Νοσοκομειο.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του οι ομογενείς Ρωσοποντιοι παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα για τη βίαιη απρόκλητη επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών και τις βαριες σωματικες βλαβες, ο οποίος τους παρέπεμψε. Για περιστατικό έχει ενημερωθεί το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ καθώς οι τραυματίες Αστυνομικοί προτίθενται να κινηθούν νομικά για την απρόκλητη επίθεση σε βαρος τους, εν υπηρεσία μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis