Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:28 | 07/10/2016

Δύο αθηναϊκά μπαρ κατάφεραν και ξεχώρισαν και βρέθηκαν στη λίστα με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. 

Το «The Clumsies», που πέρυσι βρισκόταν στην 22η θέση της λίστας, σκαρφάλωσε στην 9η θέση, με τη δουλειά των ανθρώπων που βρίσκεται πίσω από αυτό να δικαιώνεται. 

Από την άλλη πλευρά, μετά από τρία χρόνια απουσίας από την 50άδα, το «Baba Au Rum»βρέθηκε στην 40η θέση, με το ρούμι να λατρεύετε απ' όλους.

Με αυτό τον τρόπο, η Αθήνα είναι η πόλη με ισάριθμα μπαρ στη λίστα με το Παρίσι, το Σίδνεϊ και το Χονγκ Κονγκ.

Η ανακοίνωση της λίστας έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο, με το «The Dead Rabbit» της Νέας Υόρκης να εκθρονίζει το λονδρέζικο μπαρ Artesian, που βρισκόταν στην κορυφή για δύο συναπτά έτη.

The Clumsies

Η Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε στέκι, με το «The Clumsies» να αγαπιέται από τους κατοίκους της πόλης από την πρώτη στιγμή και όχι άδικα.

Στο παλιό νεοκλασικό που εμπνεύστηκαν οι Βασίλης Κυρίτσης, Νίκος Μπάκουλης, Λευτέρης Γεωργόπουλος, Θάνος Τσουνάκας και Γιώργος Καίσαρης, μπορεί κανείς να βρεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να πιει καφέ, να δοκιμάσει μοναδικές γεύσεις και να χαλαρώσει πίνοντας το ευφάνταστο κοκτέιλ του.

Οι τέσσερις χώροι του με ένα πέτρινο μπαρ, μια σάλα με μοναστηριακό τραπέζι, μια μικρή αυλή με πτυσσόμενη οροφή και έναν χώρο για χαλάρωση φιλοξενούν και ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Baba Au Rum

Ρούμι, ρούμι και πάλι ρούμι. Σε έναν χώρο βγαλμένο από τα 50s και τα 60s, με μωσαϊκό, βελούδινο καναπέ και ένα παλιό χρηματοκιβώτιο, θα δοκιμάσεις τα ονειρεμένα κοκτέιλ, με μια γουλιά να σε ταξιδεύει στην ιστορία τους.

Ο Θανάσης Προυναρούς και η ομάδα του έχουν επιλέξει ποιοτικά και premium ποτά, με το ρούμι να αποθεώνεται, καθώς συνδυάζεται με σπιτικά σιρόπια και έμπνευση. Ολοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν στην Κλειτίου στο κέντρο της πόλης.


Πηγή:  www.iefimerida.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis