Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:55 | 06/05/2016

Έξι περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στην Καλαμάτα εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Για τις εν λόγω υποθέσεις κατηγορούνται δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 34χρονος, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, κατόπιν έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξακριβώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι μαζί με άγνωστους συνεργούς διέπραξαν από 21 έως 30 Απριλίου έξι κλοπές σε οικίες στην Καλαμάτα.

Από τη δράση τους είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά τα 6.800 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανήλικοι πωλούσαν στον 34χρονο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Σε έρευνες, δε, που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος αυτών, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των συνεργών των ανηλίκων, καθώς και την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

www.tharrosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis