Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:24 | 22/08/2017

Δύο ανεξιχνίαστα εγκλήματα τα οποία συνέβησαν την ίδια χρονιά, το 2005 στην Αχαϊα, εξακολουθούν να απασχολούν τις αρχές. Οι φάκελοι δεν έχουν κλείσει, αν και οι Αρχές θεωρούν πως πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι δολοφόνοι, οι δράστες των αποτρόπαιων δολοφονιών. Το πρώτο έγκλημα είχε θύμα τον Ανδρέα Παϊζη και το δεύτερο με την εν ψυχρώ εκτέλεση μελών της οικογένειας Ζουμπατλή στον Λόγγο Αιγίου.

14 Απριλίου 2005

Εκτέλεση μέρα μεσημέρι στην Τριών Ναυάρχων

Ο πυγμάχος Ανδρέας Παΐζης δολοφονείται μέρα μεσημέρι μπροστά σε χαρτοπαικτική λέσχη, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στο κέντρο της Πάτρας. Ο φόνος συνδέθηκε με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά ο δράστης δεν εντοπίσθηκε ποτέ. Εκτέλεσε τον Παίζη με επαγγελματικό τρόπο και φρόντισε να μην αφήσει πίσω του το παραμικρό ίχνος. Παρά τις προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, οι έρευνες των αρχών, επί 12  χρόνια κινούνται στα τυφλά.

[custom:google-ads]

15 Οκτωβρίου 2005

Το μακελειό στο Λόγγο

Κουκουλοφόρος εισβάλλει στο σπίτι του Ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία Μιχάλη Ζουμπατλή στον Λόγγο Αιγίου, αφού πρώτα έχει κόψει την παροχή ρεύματος από το ρολόι της ΔΕΗ. Με πιστόλι εννέα χιλιοστών σκοτώνει τον 70χρονο επιχειρηματία, την 66χρονη σύζυγό του και τον 40χρονο γιο τους. Ανεξακρίβωτοι οι λόγοι της μαζικής εκτέλεσης, όπως και η ταυτότητα του δράστη. Και στην περίπτωση αυτή υπήρξαν προσαγωγές υπόπτων πλην όμως ουδένα στοιχείο τεκμηρίωσε ενοχή. Από τότε και αυτή η υπόθεση αποτελεί μυστήριο.

 

 

dete.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis