Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 21/01/2019

Είναι απαράδεκτο στη μεγαλειώδη συνάθροιση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, να τραυματίζονται 30 αστυνομικοί.
 
Είναι απαράδεκτο κάποιοι «γνωστοί - άγνωστοι» να δρουν ανεξέλεγκτα, να καταπατούν τον ιερό χώρο του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και να προσπαθούν με τη βία και με ανθρωποκτόνο διάθεση να διασπάσουν τον αστυνομικό φραγμό για να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.
 
Οι αστυνομικοί της Υ.ΜΕ.Τ. και της Υ.Α.Τ. θυσίασαν τη σωματική τους ακεραιότητα για να τους αποτρέψουν την εισβολή. Είναι οι ίδιοι αστυνομικοί που συνεχώς βρίσκονται στο «κάδρο» ως οι φασίστες και είναι συνήθως κατηγορούμενοι για αντιδημοκρατική και βάναυση συμπεριφορά.
 
Στην προηγούμενη συνάθροιση διαμαρτυρίας, που έγινε πάλι στον ίδιο χώρο, τους ενοχοποίησαν αλλά τώρα τους επαινούν για τη δημοκρατική, την ηρωική και την επαγγελματική συμπεριφορά τους. Πότε επιτέλους θα δοθεί μία ξεκάθαρη θέση για τις Υπηρεσίες αυτές;

[custom:google-ads]
 
Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους ίδιους αστυνομικούς. Ανάλογα με την περίπτωση κάποιοι αποφασίζουν αν θα είναι μαζί τους ή αν θα είναι απέναντι τους. Οι κάποιοι «γνωστοί - άγνωστοι» νομίζουν ότι μπορούν να βανδαλίζουν και να διαλύουν τα πάντα. Η ανοχή απέναντι τους είναι επικίνδυνη. Τα φαινόμενο του μπαχαλάκια, του ακραίου, του αντιεξουσιαστή, όπως θέλετε να τους ονομάσουμε, πρέπει άμεσα να τελειώνει.
 
Πριν φορέσουν τη μάσκα και τη κουκούλα του υποτιθέμενου επαναστάτη είναι άτομα με ονοματεπώνυμο. Έχουμε υποχρέωση έναντι της κοινωνίας να αποκαλυφθούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
 
Υ.Γ. Το πόσο επικίνδυνοι είναι για την κοινωνία καταδεικνύεται από την άγρια επίθεση που έκαναν σε ιδιώτη πολίτη που τον θεώρησαν αστυνομικό. Πρέπει να έχουμε νεκρό αστυνομικό για να υπάρξει αντίδραση;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κανέλλος Β. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γ.Γραμματέας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis